Snabb leverans

Kvalitet & design till rätt pris

Nyproduktion med fantastiskt läge och Rudan naturreservat som bästa granne. Nu kan du bli först att flytta in i ett arkitektritat hem där du kan bo länge. Fantastisk planlösning ger ett optimalt boende där fina materialval och stora fönsterpartier ger ett modernt intryck. Härliga utemiljöer och stora tomter ger plats åt mysiga stunder tillsammans familj och vänner. Bra läge så att du kan njuta av solens värme och vara ute på altan eller gräsmatta. Plats finns för studsmatta och utomhusaktivitet för barnen. Parkera bilen gör du bekvämt i anslutning till huset. Väl inne finns social planlösning på entréplan. Kök och vardagsrum i symbios med utgång till altan. De stora fönsterpartierna ger ett luftigt rum och fin utsikt över trädgården. Entréplan har badrum i snygg design med tvätt- och torkmöjligheter. Övre plan har fyra sovrum i bra storlek så att familjen ska få plats. Självklart finns även här praktisk ett badrum. Perfekt planerat för att skapa ett fint hem Inflytt hösten 2023 Föreningen omringas av skog och natur. Här kan du ta rogivande promenader, springa i löpspåren eller ta en picknick. De heta sommardagarna kan du även gå till sjön Rudan och ta ett dopp. Närområdet är en lugn villaidyll där barnen kan cykla på de små gatorna. Med kort promenad når du Vega. Här finns i dagsläget matbutik, restauranger, gym och mer planeras. Pendeln Vega tar dig även enkelt in till Stockholm City på ca 23min. För barnen finns flera förskolor och skolor i närområdet. Det finns även större handelsplatser om man tex ska storhandla i Port 73 och Länna. Önskar man boka en bostad går det till på följande sätt Bokningsavtal och betalning på 25.000kr Förhandsavtal 100.000kr Upplåtelseavtal 10% av köpesumman ( minus redan erlagd 125.000kr Tillträde resterande Anmäl intresse redan nu för att inte missa säljstarten
Läs mer
Ort område betäkning typ adress byggnads Bta tomtarea utgångpris status
Kommande Visa

Kontakta oss direkt

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar.

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se

Deal of the year 40%

Passa på och beställ valfritt hus innan årets slut och ta del av denna kampanj. 40% rabatt på alla tillval upp till 400 000.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)