Husverket lanserar framtidens arkitektur, revolutionerande L, T och Z formade modulhus!

Under en längre tid har våra arkitekter och designers ägnat sig åt att skissa på nya husidéer inom husarkitektur. Fokus har varit att skapa unika och innovativa formspråk och nu har de äntligen nått en punkt där de känner sig nöjda med resultatet. Det är en särskilt spännande tid för oss då vi inte bara lanserar vår nya hemsida, utan även presenterar våra senaste skapelser, L-, T- och Z-formade modulhus.

Dessa arkitektoniska mästerverk är karaktäriserade av sin moderna och stilfulla design samt deras gedigna kvalitet. Varje kvadratmeter i dessa hus är noggrant genomtänkt och utnyttjad till fullo för att erbjuda en optimal boendeupplevelse. Våra arkitekter och designers har noga övervägt varje detalj för att skapa en harmonisk och funktionell atmosfär.

 

Vi erbjuder flera olika planlösningsalternativ för varje husmodell, där vi sätter särskilt fokus på antalet sovrum, ett större kök i vinkel eller andra önskade funktioner. Varje hus består av två moduler, där den ena avsätts för socialt umgänge, med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, medan den andra modulen är dedikerad för vila och eftertanke, där sovrum och badrum är belägna.  

 

Samtliga modeller har härliga panorama fönster/skjutdörrar med direkt anslutning till en möjlig uteplats i olika väderstreck. Våra L-, T- och Z-formade husmodeller finns tillgängliga i olika storlekar och stilar för att möta olika behov och preferenser. Vi erbjuder dessa hus både i klassisk, modern och ladhus-inspirerad design för att tilltala olika kundsmaker. Beroende på dina önskemål kan dessa hus fungera lika väl som en mindre arkitektritad villa, ett exklusivt fjällhus i skidbacken eller som ett fritidshus på en klippa i den vackra svenska skärgården.

 

Besök vår nya hemsida www.husverket.se för att läsa mer om dessa hus!

skapad:30 november, 2023

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)