Husverket har utnämnts till DI GASELL två år i rad!

Vi är otroligt glada och framför allt stolta över den fina utmärkelsen som dessutom utvärderats under de allra tuffaste åren för byggbranschen. Utvärderingen görs på de fyra senaste bokslutsåren och ca 1% lyckas få den här utmärkelsen. Läs mer om utmärkelsen nedan.

Varje år utser Dagens Industri de snabbast växande och mest framgångsrika företagen i Sverige och ser till att de får berömmelse för sitt hårda arbete och sin framgång. Utvärderingen sker på de senaste fyra bokslutsåren och ca 1% (ett par hundra företag) lyckas få denna utmärkelse. Syftet med Di Gasell är att hylla och stödja svenskt näringsliv och företagare. Genom Gasellpriset motiverar det fler att våga satsa för att växa, inspirera entreprenörer och lyfta fram goda förebilder.

 

Vi är otroligt glada och framför allt stolta över att för andra året i rad utnämnas till ett Gasell företag. Att lyckas att anpassa sig efter den extraordinära marknaden med extrema prishöjningar, ständigt förändrade råvaru/energipriser, materialbrist och en värld i kaos har inte varit enkel. Stora uppoffringar och engagemang från alla våra medarbetare har krävts. Vi vill tacka alla våra yrkesgrupper inom Husverket för en fantastiskt bra insats. Utan er hade det inte varit möjligt.

 

Motiveringen från Dagens Industri lyder.

 

Husverket uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag! Vi på Dagens Industri tycker att det gör er till några av Sveriges hjältar. Ni har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Ni skapar jobb för människor, ni driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i era fotspår.

 

Med dessa lovord i ryggen kommer vi fortsätta vår resa framåt och utöka utbudet av nya intressanta huskollektioner, för att kunna tillgodose ännu fler husdrömmar.

Vi ser även en stark tillväxt i nya segment och marknader där smarta byggkoncept och kundvänliga paketeringar kommer erbjudas i Sverige, men även för export till andra länder.

 

Vår målsättning är att inom de närmsta åren vara den marknadsledande husleverantören inom nyckelfärdiga småhus i hela Europa.

Vi säger stort tack till Dagens Industri för den fina utmärkelsen, alla medarbetare och entreprenörer som har gjort det möjligt och slutligen stort tack till våra underbara kunder för förtroendet.

 

Vi lovar att ständigt utvecklas och förbättra kundupplevelsen.

skapad:7 oktober, 2022

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)