Husverket har utnämnts till DI GASELL 2022!

Husverket uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag! Vi på Dagens Industri tycker att det gör er till några av Sveriges hjältar. Ni har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Ni skapar jobb för människor, ni driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i era fotspår

”Husverket uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag! Vi på Dagens Industri tycker att det gör er till några av Sveriges hjältar. Ni har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Ni skapar jobb för människor, ni driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i era fotspår”
Varje år utser Dagens Industri de snabbast växande och mest framgångsrika företagen i Sverige och ser till att de får berömmelse för sitt hårda arbete och sin framgång. Utvärderingen sker på dom senaste fyra bokslutsåren och ca 1% (ett par hundra företag) lyckas få denna utmärkelse. Syftet med Di Gasell är att hylla och stödja svenskt näringsliv och företagare. Genom Gasellpriset motiverar de fler att våga satsa för att växa, inspirerar entreprenörer och lyfter fram goda förebilder.
Vi är otroligt glada och framför allt stolta över den fina utmärkelsen som dessutom utvärderats under dom allra tuffaste åren för byggbranschen. Att anpassa sig efter den extraordinära marknaden med extrema prishöjningar, ständigt förändrade råvaru/energipriser, materialbrist och en värld i kaos har inte varit enkel. Stora uppoffringar och engagemang från alla våra medarbetare har krävts. Vi vill tacka alla våra yrkesgrupper inom Husverket för en fantastisk bra insats. Utan er hade det inte varit möjligt. Med det sagt fortsätter vi vår resa med att vara ledande inom nyckelfärdiga småhus och fått bekräftat ännu en gång att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag som år för år ökat i tillväxt med god ekonomi. Ett väldigt fint, om inte det finaste kvittot på vårt arbete.
En merit värt att fira. Tack till Dagens Industri för den fina utmärkelsen, alla medarbetare och entreprenörer som har gjort det möjligt och slutligen stort tack till våra underbara kunder för förtroendet. Vi lovar att ständigt utvecklas och förbättra kundupplevelsen.
/Ferhat Yildiz
VD

Publicerad:7 oktober, 2022

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se