Exklusiv funkisinspirerad villa i Handen

I Haninge kommun står ett imponerande funkisinspirerat hus med exklusiv design och omsorgsfullt utvalda detaljer. Här möts elegans och avkoppling i en dedikerad relaxavdelning med jacuzzi och bastu. De ljusa interiöra valen och generösa fönsterpartierna skapar en känsla av rymd och ljus. Den minimalistiska exteriören, med vit puts och trädetaljer, ramar in en mysig utemiljö med pool, utekök och balkong med fantastisk utsikt. Utforska detta arkitektoniska mästerverk där stil och komfort förenas.

Ett av våra tidigare projekt är det fantastiska funkisinspirerade arkitektritade huset i Handen, som verkligen utmärker sig genom sitt sofistikerade designkoncept och lyxiga detaljer. Huset, genomsyrat av ljusa färgval och exklusiva materialval, är inte bara en bostad utan en komplett upplevelse av elegans och avkoppling.

 

En av husets mest imponerande funktioner är dess dedikerade relaxavdelning som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. Här har kunden valt att skapa ett större spa-utrymme där en elegant jacuzzi, en välutrustad bastu och en avslappningsdel harmoniskt samsas. Spat är prytt med exklusivt italienskt kakel, och varje detalj är noggrant övervägd. Inbyggda nischer för produkter bidrar till en smidig och organiserad atmosfär, medan ett diskret högtalarsystem integrerat i taket skapar den perfekta ljudkulissen för avkoppling.

 

Interiören präglas av genomtänkta och smakfulla val. Stora fönsterpartier släpper in naturligt ljus som omfamnar varje hörn av huset. Det platsbyggda köket i sobert vitt står i perfekt kontrast till det exklusiva kaklet och klinkergolvet som sträcker sig genom hela entrén. En generös takhöjd på 6 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en känsla av rymd och öppenhet. En elegant, platsbyggd ektrappa med glasräcken förbinder smidigt de olika våningsplanen utan att kompromissa med den luftiga atmosfären.

 

Exteriört omfamnar huset en minimalistisk estetik med sina raka linjer och en vit putsad fasad som accentueras av trädetaljer. Kontrasten förstärks ytterligare av de eleganta svarta fönsterkarmarna. Utomhusmiljön är lika omsorgsfullt planerad som interiören, med en mysig och välkomnande atmosfär. Den generösa uteplatsen omringar husets pool och erbjuder plats för avkoppling i form av ett utekök, en pergola, ett garage och ett attefallshus. Från den rymliga balkongen har man en förtrollande utsikt över poolområdet, perfekt för att njuta av solnedgången i en bekväm loungegrupp eller på solbäddar. Det är inte bara ett hem – det är en plats för att omfamna livsstilen med stil och komfort.

 

skapad:30 augusti, 2023

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)