Arkitektritat parhus i Vega

Välkommen till Kolartorp, där vi skapar en exklusiv bostadsrättsförening med 18 eleganta hem i form av parhus. Upptäck det perfekta boendet för den moderna familjen med optimalt utnyttjande av yta, fyra sovrum och generösa sociala utrymmen.

Upptäck vårt spännande nyproduktionsprojekt i det eftertraktade Kolartorp, där vi skapar en exklusiv bostadsrättsförening med 18 eleganta hem. Våra parhus är designade för att rymma två lägenheter om 108 kvm vardera, uppdelade i 5 rum och kök. Den genomtänkta planlösningen erbjuder optimalt utnyttjande av ytan med fyra sovrum, perfekt anpassade för den moderna familjen, samt generösa och öppna sociala ytor.

Hos oss är flexibilitet nyckeln – välj mellan olika planlösningar och anpassa efter dina egna behov och önskemål. Varje hem har sin egna trädgård och altan, vilket skapar en förtrollande känsla av villaidyll, men i formatet av en exklusiv bostadsrätt.

Våra hus erbjuder två alternativa inredningsstilar. Den första är vår höga grundstandard som bjuder på en ljus och smakfull interiör. Alternativt kan du välja från vår tillvalslista som följer en exklusiv, modern och klassisk röd tråd. Exteriört kännetecknas husen av en modern design med stora fönsterpartier, raka minimalistiska linjer och en stilfull träpanel.

Det här är det perfekta valet för exploatörer som vill skapa attraktiva bostadsrättsföreningar. Med optimal utnyttjande av yta, två bostäder per hus och möjlighet att anpassa till de minsta tomterna, erbjuder detta projekt en efterlängtad och önskvärd bostadsyta. Missa inte chansen att vara en del av detta unika och exklusiva boendekoncept!

 

 






 

skapad:30 augusti, 2023

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)