Enkel och snabb leverans av det lilla extrahuset!

Välj friggebodar mellan 10-15 kvm, gäststuga, extra yta till landstället, bastu friggebod, poolhus friggebod, förråd etc.

195 900kr

Delbetala från 1 455kr/mån

Filtrera sökning

Miniatyr
Stor
Fler filter
Uppdatera
Fler filter

Filtrera sökning

Fler filter
Uppdatera
Inga hus hittades för din sökningTesta justera dina filter och uppdatera för att göra en ny sökning!

Friggebodar för alla smaker!

Vi erbjuder dig friggebodar på upp till 15m² med snygg design och gedigen kvalitet. Varje kvadratmeter är väl genomtänkt och utnyttjas maximalt. Samtliga materialval i våra friggebodar är designade med stor omsorg och husen är anpassade för åretruntanvändning i nordiskt klimat.

Friggebodarna hos oss på Husverket är färdiga att använda som gäststuga eller övernattningshus.

Nedan finner du flera olika modeller av våra nyckelfärdiga friggebodar. Vi har planlösningar som passar alla. Du har möjlighet att välja mellan våra färdiga modeller med klassiskt utseende alternativt de med ett modernare utseende. Du har därtill även möjlighet att välja mellan pulpettak och rakt tak. Varför inte efterlikna din stora villa med en passande friggebod i matchande utseende?

Om, mot förmodan, ingen av våra modeller skulle falla dig i smaken är det även möjligt att få husen arkitektritade i enlighet med dina önskemål.

Nyckelfärdigt. När huset levereras är allt är färdigt för dig så att du kan flytta in. Allt är på sin plats och du slipper huvdvärken!

Klimatskal. Huset är stomrest och väderskyddat. Du behöver enbart bygga klart invändigt – vi lämnar de roligaste byggetapperna till dig!

Total-/delentreprenad. Vi hjälper dig med alla förarbeten som krävs. Vill du ansvara för vissa delar i entreprenaden? Vi är flexibla!

Anpassa. Du kan själv välja hur din friggebod ska se ut. Rådfråga oss om modifikationer och ändringar så kan vi hjälpa dig hitta den lösning du önskar.

Ansökningsfri. En friggebod kräver ingen kommunansökan vilket medför att vi kan påbörja produktionen av huset direkt och ha det färdigt för leverans efter bara några veckor. Snabbt, smidigt och enkelt!

Läs mer

Välj mellan flera planlösningsalternativ!

På våra friggebodar har vi många olika planlösningar att välja mellan. Vi har modeller anpassad som ett gästhus med ett litet kök och toalett med alla funktioner. Vi har även friggebodar med bastu & relax avdelning med eller utan badrum.

Har ni ytterligare idéer på spännande planlösningar och kombinationer mellan olika funktioner i våra friggebodar? Hör av dig, för oss är inget omöjligt.

  1. Välj utseende
  2. Välj planlösning
  3. Börja bygg ditt hus online och få en snabb offert.

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.