Friggebod

Vi erbjuder dig friggebodar på upp till 15m² med snygg design och gedigen kvalitet. Varje kvadratmeter är väl genomtänkt och utnyttjas maximalt. Samtliga materialval i våra friggebodar är designade med stor omsorg och husen är anpassade för åretruntanvändning i nordiskt klimat.

Inga hus hittades för din sökningTesta justera dina filter och uppdatera för att göra en ny sökning!

Friggebodar för alla smaker!

Vi erbjuder dig friggebodar på upp till 15m² med snygg design och gedigen kvalitet. Varje kvadratmeter är väl genomtänkt och utnyttjas maximalt. Samtliga materialval i våra friggebodar är designade med stor omsorg och husen är anpassade för åretruntanvändning i nordiskt klimat.

Friggebodarna hos oss på Husverket är färdiga att använda som gäststuga eller övernattningshus.

 

Vi har planlösningar som passar alla. Du har möjlighet att välja mellan våra färdiga modeller med klassiskt utseende alternativt de med ett modernare utseende. Du har därtill även möjlighet att välja mellan pulpettak och rakt tak. Varför inte efterlikna din stora villa med en passande friggebod i matchande utseende?

Om, mot förmodan, ingen av våra modeller skulle falla dig i smaken är det även möjligt att få husen arkitektritade i enlighet med dina önskemål.

Nyckelfärdigt

Nyckelfärdigt innebär att huset färdigställs interiört, exteriört i vår fabrik.

Klimatskal

Huset levereras med färdigbyggda väggelement och takkasetter. Man kan välja till isolering och färdigställande utvändigt och väderskyddat. Du behöver enbart bygga klart invändigt.

Total- eller delentreprenad

Vill du att vi tar hand om hela färdigställandet av huset eller vill du göra vissa delar själv? Inga problem! Vi skräddarsyr upplägget som passar dig bäst!

Anpassa

Om ingen av våra befintliga modeller passar dig helt perfekt, inga problem, vi kan ta fram en modell och planlösning som passar dig som handen i handsken!

Skräddarsy

Skräddarsy ditt hus efter dina drömmar och önskemål. Valmöjligheterna är oändliga!

Kommunansökan

Vi hjälper alltid till med vår expertis och bistår med allt från myndighetshantering till bygglovsritningar.

Vanliga frågor & svar

En friggebod är en byggnad som får uppföras på en tomt utan vare sig bygglov eller bygganmälan. En friggebod får vara max 15 m2 i byggarea och högst 3 meter till taknock. Friggeboden måste stå på en tomt där det finns ett en- eller tvåbostadshus. Vidare ska friggeboden vara fristående och får inte byggas ihop med en annan byggnad. Vill du placera friggeboden närmare än 4,5 meter från tomtgränsen måste grannen ge sitt medgivande. Friggeboden får placeras på prickad mark och räknas inte med i hur stor area av din tomt som får bebyggas.

Ja. Det går att få både badrum och kök.

Ja, du får bygga en eller flera friggebodar. Den sammanlagda byggnadsarean av alla friggebodar på tomten får dock inte överstiga 15 m2. Högsta höjd från mark till taknock får inte överstiga 3 m.

Ja det är möjligt.

Vårt pris inkluderar en mängd olika alternativ och erbjudanden för att passa dina behov och önskemål. Vi erbjuder klimatskal i modul eller prefabricerade byggelement, samt nyckelfärdiga moduler. Du har också möjlighet att välja mellan flera olika planlösningar beroende på hur du vill använda din friggebod.

Transport till Stockholm och Karlshamn är redan inkluderad i huspriset. Därefter tillkommer kostnaden för transporten till din tomt, vilket inkluderas när du tecknar avtal med oss. Vid köp av nyckelfärdigt utförande eller klimatskal i modulform, ingår också montering av huset på grunden samt ett standardlyft av friggeboden från trailern. Om du väljer att använda prefabricerade byggelement, levereras dessa till tomtgränsen. Koordination och kostnad för lyft samt montering av huset ombesörjes då av dig som kund eller en tredje part.

Vårt hus kan levereras helt färdigställt utvändigt som en färdig modul eller som prefabricerade byggelement. I båda fallen är modulen/byggelementen isolerade och innerväggarna är förberedda enligt den modell och planlösning du har valt. Du som kund ansvarar för el- och VVS-installationerna samt färdigställandet invändigt. Om du väljer vårt nyckelfärdiga utförande blir huset nyckelfärdigt både exteriört och interiört. Om du lägger till något av våra entreprenadpaket kan du även få en totallösning där vi tar ansvar för hela processen.

Med vårt pris inkluderas en mängd olika alternativ för att skapa en anpassad lösning för dig. Vi förenklar processen genom att erbjuda transport och monteringstjänster samt möjlighet att välja mellan olika färdiga utföranden. Vi strävar efter att du som kund ska få den bästa möjliga upplevelsen och vi kan även erbjuda totallösningar för att underlätta för dig. Välkommen till oss för att skapa din drömförråd eller friggebod!

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se