Störst i Sverige på attefallshus som levereras nyckelfärdiga!

Vi är stolta över att ha levererat flest nyckelfärdiga och bostadsklassificerade attefallshus i Sverige och att vi har störst sortiment!

359 900kr

Delbetala från 2 673kr/mån

Filtrera sökning

Miniatyr
Stor
Fler filter
Visa alla
25 kvm
30 kvm
Uppdatera
Fler filter

Filtrera sökning

Visa alla
25 kvm
30 kvm
Fler filter
Uppdatera
Inga hus hittades för din sökningTesta justera dina filter och uppdatera för att göra en ny sökning!

Attefallshus för alla!

Vi erbjuder dig attefallshus mellan 25-30m² med en snygg design och gedigen kvalitet. Varje kvadratmeter är noga genomtänkt och utnyttjas maximalt. Vi har designat alla våra attefallshus med stor omsorg för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa.

Attefallshusen hos oss på Husverket är färdiga och godkända att bo i som permanentbostad i enlighet med Boverkets regler enligt standardutförande.

Nedan finner du flera olika modeller av våra nyckelfärdiga attefallshus. Du kan välja mellan nyckelfärdiga attefallshus med loft, utan loft och med dubbelloft. Vi har planlösningar som passar för alla typer av ändamål. Du har även möjlighet att välja vilken form av tak du önskar. Vi erbjuder allt från klassiska utseenden med sadeltak och mansardtak till modernare stilar med pulpettak alternativt rakt tak.

I våra priser ingår ett nyckelfärdigt attefallshus inklusive transport till Stockholm eller Karlshamn samt en standard lyftkran för placering på din tomt.

Om ingen av våra modeller passar dig så finns det möjlighet att få huset arkitektritat enligt dina önskemål tillsammans med våra erfarna arkitekter.

Nyckelfärdigt. Nyckelfärdigt innebär att allt är färdigt för dig så att du kan flytta in. Allt är på sin plats och du slipper huvudvärken!

Klimatskal. Huset är stomrest & väderskyddat. Du behöver enbart bygga klart invändigt – vi lämnar de roligaste byggetapperna till dig!

Total-/delentreprenad. Vi hjälper dig med alla förarbeten som krävs. Vill du ansvara för vissa delar av entreprenaden själv? Vi är flexibla!

Anpassa. Välj mellan ett flertal varianter och utseenden! Husen går att anpassa efter era önskemål. Kanske vill ni flytta på fönster, dörrar eller ändra i planlösningen? Vi ger möjlighet till att kundanpassa utseendet på alla våra nyckelfärdiga attefallshus.

Skräddarsy. Om ingen av våra modeller faller dig i smaken är det möjligt att få husen arkitektritade enligt dina önskemål.

Kommunansökan. Vi bidrar alltid med vår expertis och hjälper dig med allt från myndighetshantering till husproduktion. Vi finns med er under hela resan och tänker ett steg längre för att garantera bästa möjliga resultat.

Läs mer

Våra förklaringar

Klassisk

Klassisk svensk takstol. Taklutning 25 grader

Mansard

Brutet klassiskt mansardtak. Taklutning 20 + 20 grader

Pulpet

En enda lutning på taket. Taklutning 5 grader

Rak

Få till maximal volym. Taklutning 2 grader

Välj mellan flera planlösningsalternativ!

På alla våra attefallshus har vi flera olika planlösningsalternativ att välja mellan, exempelvis finns modeller anpassade för permanentboende, som gästhus eller med en inbyggd bastu och relaxavdelning.

Har ni ytterligare idéer på spännande planlösningar och kombinationer mellan olika funktioner i våra hus? Hör av dig till oss, ingenting är omöjligt!

  1. Välj utseende
  2. Välj planlösning
  3. Börja bygg ditt hus online och få en snabb offert.

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.