Vi tillverkar ditt fritidshus med omsorg!

Vi hjälper dig med hela processen från första kontakten med kommunen till slutleverans och inflyttning!

589900kr

Delbetala från 4 381kr/mån

Filtrera sökning

Miniatyr
Stor
Fler filter
40m2 - 100m2
Uppdatera
Fler filter

Filtrera sökning

40m2 - 100m2
Fler filter
Uppdatera
Inga hus hittades för din sökningTesta justera dina filter och uppdatera för att göra en ny sökning!

Villa & Fritidshus

Vi erbjuder fritidshus från 40-100 m² med snygg design och gedigen kvalitet. Vi lanserar fortlöpande fler planlösningar och större husmodeller där varje kvadratmeter är noga genomtänkt och utnyttjad till fullo. Alla materialval i våra fritidshus är valda med stor omsorg och husen är anpassade för åretruntboende i vårt nordiska klimat.

Fritidshusen hos oss på Husverket är färdiga att bo i som  permanentbostad men vi har även planlösningar där fokus istället kan ligga på sovyta eller andra funktioner som exempelvis ett större badrum med bastu och relax.

Nedan finner du flera olika modeller av våra nyckelfärdiga fritidshus. Ni kan välja med loft, utan loft eller med dubbelloft för större familjer.

Vi har planlösningar som passar för alla typer av ändamål. Exteriört finns det möjlighet att välja mellan en klassisk stil med sadeltak alternativt mansardtak eller en modernare stil med pulpettak eller ett rakt tak.

Om ingen av våra modeller skulle passa dig finns det möjligt att få huset arkitektritat enligt dina önskemål. Tillsammans med våra erfarna arkitekter kan vi gemensamt ta fram den lösningen du letat efter men inte ännu funnit!

Nyckelfärdigt. Nyckelfärdigt innebär att allt är färdigställt så att du kan flytta in och slippa huvudvärken!

Klimatskal. Huset är stomrest & väderskyddat. Du behöver enbart bygga klart invändigt- vi lämnar de roligaste byggetapperna till dig!

Total-/delentreprenad. Vi hjälper dig med alla förarbeten som krävs. Vill du ansvara för vissa delar i entreprenaden själv? Vi är flexibla!

Anpassa. Tillsammans med oss kan du lägga till eller flytta på fönster och dörrar. Du kan också anpassa såväl planlösningen som interiören och exteriören i sin helhet.

Skräddarsy. Utöver dessa anpassningsmöjligheter kan du även enkelt sätta din personliga prägel på huset. Spana in vårt sortiment av tillval på din husprofilsida.

Läs mer

Välj mellan flera planlösningsalternativ!

På alla våra fritidshus och bostadshus har vi många olika planlösningar att erbjuda. Vi har planlösningar för permanentboende, välj antal sovrum och kanske ett loft, eller ett extra badrum med integrerad bastu.

Har ni ytterligare idéer på spännande planlösningar och kombinationer mellan olika funktioner i våra hus? Hör av dig, för oss är inget omöjligt.

 

  1. Välj utseende
  2. Välj planlösning
  3. Börja bygg ditt hus online och få en snabb offert.

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.