Parhus i Kolartorp

Nyproduktion med fantastiskt läge och Rudan naturreservat som bästa granne. Nu kan du bli först att flytta in i ett arkitektritat hem där du kan bo länge. Fantastisk planlösning som ger ett optimalt boende där fina materialval och stora fönsterpartier ger ett modernt intryck.
Härliga utemiljöer och stora tomter ger plats åt mysiga stunder tillsammans familj och vänner. Bra läge så att du kan njuta av solens värme och vara ute på altan eller gräsmatta. Plats finns för studsmatta och utomhusaktivitet för barnen. Parkera bilen gör du bekvämt i anslutning till huset.

Väl inne finns en social planlösning på entréplan. Kök och vardagsrum i symbios med utgång till altan. De stora fönsterpartierna ger ett luftigt rum och fin utsikt över trädgården. Entréplan har badrum i snygg design med tvätt- och torkmöjligheter. Övre plan har fyra sovrum i bra storlek så att familjen ska få plats. Perfekt planerat för att skapa ett fint hem

Planerad inflytt hösten 2023.

Föreningen omringas av skog och natur. Här kan du ta rogivande promenader, springa i löpspåren eller ta en picknick. De heta sommardagarna kan du även gå till sjön Rudan och ta ett dopp. Närområdet är en lugn villaidyll där barnen kan cykla på de små gatorna. Med kort promenad når du Vega. Här finns i dagsläget matbutiker, restauranger, gym och mer planeras. Pendeln Vega tar dig även enkelt in till Stockholm City på ca 23min. För barnen finns flera förskolor och skolor i närområdet. Det finns även större handelsplatser om man tex ska storhandla i Port 73 och Länna.

Läs mer

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se

Beställ ett hus idag och få 60-80 000kr i tillval


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under Maj månad bjuder vi på: Golvvärme i badrum, Designkommod, Spegelskåp, Duschväggar, Kvalitativ invändig träpanel från Norrland till ett värde av ca 60 – 80 000kr beroende på storlek av hus.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)