Vart är vi på väg?

Våra framtidsplaner är på kort sikt att öka utbudet av husmodeller och erbjuda nya intressanta koncept och paketeringar. Detta för att vi ska kunna uppfylla ännu fler husdrömmar och tillgängliggöra våra hus till fler kunder och till nya marknader.

Våra framtidsplaner är på kort sikt att öka utbudet av husmodeller och erbjuda nya intressanta koncept och paketeringar. Detta för att vi ska kunna uppfylla ännu fler husdrömmar och tillgängliggöra våra hus till fler kunder och till nya marknader.

 

Vårt hussortiment kan redan i dag beställas i prefabricerade byggelement (som en byggsats) och inte enbart som en nyckelfärdig husmodul, som vanligtvis är förstahandsvalet för våra kunder.

 

Med nya smarta byggkoncept och huspaketeringar ser vi att en ny marknad kan öppnas där försäljning kan ske direkt till byggbolag och entreprenörer. Det kommer även möjliggöra att export till andra länder i Europa blir enklare. På dessa marknader ser vi en stark tillväxt under de närmsta åren.

 

Genom att utöka vår kollektion av husmodeller och koncept så vill vi ta nästa kliv. Vi skapar nya paketeringar och koncept för att erbjuda hus där arkitektur, design och funktion harmoniserar i en symbios tillsammans. Vi vill vara det självklara valet oavsett om det är ett kataloghus eller en exklusiv arkitektritad villa som ska uppföras.

 

 

Prefabricerade byggelement

Med prefabricerade byggelement i trä kan vi utforma bostäder efter era önskningar. Där modulära byggnader inte kan levereras på grund av begränsade leveransmöjligheter eller där ni som kund önskar en arkitektur som kan vara utmanade att producera modulärt då är prefabricerade byggelement den självklara lösningen.

 

Prefabricerade byggelement passar som byggmetod för såväl småhus som flerbostadshus. Självklart kan prefabricerade byggelement även användas till andra typer av fastigheter så som dagis, skolor, kontorslokaler eller andra kommersiella fastigheter.

 

Precis som våra husmoduler så byggs de prefabricerade byggelementen i en inomhusmiljö i våra egna husfabriker. Skillnaden mellan att producera husmoduler och prefabricerade byggelement är väldigt liten. Skillnaden är att ytterväggar, bärande innerväggar, mellanbjälklag och takkassetter inte monteras ihop i fabriken. Å andra sidan går produktionen ännu snabbare och monteringen till ett vädertätt utförande på byggdestinationen kan göras samma dag som leveransen sker.

 

Att kombinera en produktion med flexibiliteten att inte tumma på önskad arkitektur i sitt byggnadsprojekt är något vi erbjuder med våra Prefab element. Att det dessutom är ett miljömässigt sätt att bygga på och det går att genomföra byggnadsprojektet snabbare och till en lägre kostnad jämfört med ett traditionellt byggande talar mycket för detta byggnadskoncept.

 

 

Expansion inom Norden

Vi har från första början fått förfrågningar från våra närmsta grannländer och övriga Europa om vi kan erbjuda samma koncept även till andra länder än Sverige. Vi valde att i början tacka nej till dessa kunder och lägga fullt fokus på att bli det självklara valet och nummer ett när det gäller modulproducerade attefallshus och fritidshus i Sverige. Detta första steg har vi nu uppnått och känner oss redo för att erbjuda våra smarta byggkoncept och huspaketeringar för export till andra länder. Vi ser en stark tillväxt under de närmsta åren både i Norden och övriga Europa och kommer arbeta för fullt för att erbjuda stora och små husdrömmar även utanför Sveriges gränser.

 

 

Webbshop

Vi ser oss själva som ett ”Byggtech bolag” som ligger i framkant gällande digitalisering, webb och AI lösningar för att tillgängliggöra och förenkla hela byggprocessen. Vår mission är att oavsett var i världen man befinner sig ska det vara enkelt att kunna köpa ett prefabricerat hus online. Detta är vi nu på god väg att kunna erbjuda och vår

ambition är att kunna möjliggöra en snabb och smidig process för husbyggnation globalt och erbjuda ett tryggt och säkert sätt att uppfylla sina husdrömmar.

skapad:30 augusti, 2023

Beställ ett hus idag och
60-80 000kr i tillval!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under Maj månad bjuder vi på: Golvvärme i badrum, Designkommod, Spegelskåp, Duschväggar, Kvalitativ invändig träpanel från Norrland till ett värde av ca 60 – 80 000kr beroende på storlek av hus.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)