Nyhet! Attefallshus med källarvåning

Har du länge letat efter en leverantör som kan leverera nyckelfärdiga Attefallshus med källarvåning men inte lyckats hitta en trygg seriös aktör?

Husverket är ledande inom Nyckelfärdiga Attefallshus och har nu äntligen tagit fram en kollektion av Attefallshus med källarvåningar. Det finns flera planlösningsalternativ att välja mellan, till skillnad från traditionella Attefallshus på 30 m2 har du ytterligare ett våningsplan som grävs ner under marken. På detta sätt möjliggör du 60m2 BTA och ca 45 m2 Boarea på din tomt. Denna byggnad räknas alltså fortfarande endast som en Attefallsåtgärd och ligger utanför bestämd total byggnadsyta på din fastighet

Vi har tagit fram tre olika alternativ för att husen skall kunna passa in på dom flesta tomter. Vissa behöver entré från källaren och ha alla bostadsfunktioner, vissa behöver få till bostadsfunktionerna på den övre modulen och vissa behöver gräva ner hela sin källare för att få till det. Kontakta oss så kan vi ge råd på vilket alternativ som skulle vara mest optimal för just er tomt.

Denna Attefallslösning med källare är även anpassad för företag, exploatörer och bostadsutvecklare som upprättar nya bostadsrättsföreningar. I denna bostadslösning kan ytterligare en bostad (på ca 60 kvm i BTA) få plats tillsammans med ett parhus på en och samma tomt. Detta möjliggör till en bättre ekonomi för föreningen då fler bostäder kan inkluderas i Bostadsrättsföreningen.

Vi kan leverera huset inom hela Sverige med totalentreprenad och totalpriset kommer ligga på omkring 1,5-1,8 MSEK med totalentreprenad. Två veckor efter leverans är huset helt färdigställt med vår snabba byggteknik!

Hör av er till oss för mer information!

Publicerad:23 augusti, 2023

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se