Känn dig trygg med Husverkets totalentreprenad!

När du väljer en total entreprenad genom oss på Husverket blir det rätt från början. Vår totalentreprenad är ett helhetskoncept där vi erbjuder dig enkelhet, trygghet och hög kvalitet på hela arbetet när du bestämmer dig för att bygga ditt fritidshus eller attefallshus med oss.

Att bygga ett fritidshus eller attefallshus är en process som innebär kontakt med myndigheter och flertalet hantverkare. Med en total entreprenad överlåter du ansvaret för alla dessa kontakter till oss och våran kunniga och pålitliga personal. Vi ser till att planera, samordna och ta ansvar för alla steg i ledet vid byggnation av ditt attefallshus eller fritidshus. Från att initiera och hålla i nödvändiga kontakter för att ansöka om ett bygglov eller bygganmälan, förbereda marken och anlägga grunden som kommer passa ditt hus och din tomt bäst, indragning av rör och vatten samt elektriska installationer.

Husverket anlitar endast kvalitetssäkrade entreprenörer och vi kan därför garantera dig en hög kvalitet under alla moment för ditt nya attefallshus eller fritidshus. För dig innebär detta koncept både trygghet och enkelhet. Vi ser till att hålla i projektledningen, vi samordnar hela processen från början till slut samt genomför en slutkontroll av det färdigbyggda attefallshuset eller fritidshuset samt hjälper dig med ett slutbesked så att du kan flytta in. Vi utarbetar en genomtänkt tidsplan och du riskerar inga oförutsedda förseningar i arbetet när kommunprocessen är genomförd.

Husverket är din enda kontakt genom hela processen och du kan lätt framföra dina synpunkter eller frågor till oss. Oavsett om du vill bygga en friggebod, ett fritidshus, en fjällstuga eller ett attefallshus på tomten är detta ett enkelt, smidigt och tryggt koncept för den som vill spara tid och minska sin egen arbetsinsats. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Publicerad:9 juli, 2021

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se