Känn dig trygg med Husverkets entreprenad ansvar!

När du väljer vårt Husverkets entreprenadspaket när du ska bygga ett Attefallshus eller fritidshus kan du känna dig trygg med att vi tar ett helhetsgrepp på ditt projekt. Processen för ett färdigt hus blir betydligt enklare och framförallt blir slutresultatet med hög kvalitet på hela arbetet.

Att bygga ett fritidshus eller attefallshus är en process som innebär kontakt med myndigheter och flertalet hantverkare. Med vårt entreprenadpaket  överlåter du ansvaret för alla dessa kontakter till oss och våran kunniga och pålitliga personal. Vi ser till att planera, samordna och ta ansvar för alla steg i ledet vid byggnation av ditt attefallshus eller fritidshus. Från att initiera och hålla i nödvändiga kontakter för att ansöka om ett bygglov eller bygganmälan, förbereda marken och anlägga grunden som kommer passa ditt hus och din tomt bäst, indragning av rör och vatten samt elektriska installationer.

 

Husverket anlitar endast kvalitetssäkrade entreprenörer och vi kan därför garantera dig en hög kvalitet under alla moment för ditt nya attefallshus eller fritidshus. För dig innebär detta koncept både trygghet och enkelhet. Vi ser till att hålla i projektledningen, vi samordnar hela processen från början till slut samt genomför en slutkontroll av det färdigbyggda attefallshuset eller fritidshuset samt hjälper dig med ett slutbesked så att du kan flytta in. Vi utarbetar en genomtänkt tidsplan och du riskerar inga oförutsedda förseningar i arbetet när kommunprocessen är genomförd.

 

Husverket är din enda kontakt genom hela processen och du kan lätt framföra dina synpunkter eller frågor till oss. Oavsett om du vill bygga en friggebod, ett fritidshus, en fjällstuga eller ett attefallshus på tomten är detta ett enkelt, smidigt och tryggt koncept för den som vill spara tid och minska sin egen arbetsinsats. Välkommen att kontakta oss för mer information.

skapad:9 juli, 2021

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)