Leverans av flera attefallshus till Lillhärdals camping i Härjedalen!

Lillhärdals Camping märkte av en allt större efterfrågan när det gällde bokningar av stugor och mindre hus, både på sommaren och vinterhalvåret. Deras lösning var då att bygga attefallshus med oss!

Lillhärdals Camping utmaning var att de hade för få stugor att hyra ut så de bestämde sig för att investera i fler hus för uthyrning på campingen. För att husen skulle kunna komma på plats så fort som möjligt föll valet på Husverket och 6 stycken nyckelfärdiga attefallshus beställdes. Attefallshusen levererades nyckelfärdiga i olika omgångar så fort de var klara i fabriken vilket gjorde att processen blev kort och att de första kunderna kunde checka in så snabbt som möjligt.

Skulle ni vilja prova på att bo i ett av våra hus? Varför inte boka in dig och dina vänner på en fiske- eller skoterhelg på Lillhärdals Camping? Här hittar du mer information och kontaktuppgifter: www.lillhardalscamping.se/

Visa alla attefallshus

Publicerad:28 december, 2019

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se