Leverans av flera attefallshus till Lillhärdals camping i Härjedalen!

Lillhärdals Camping märkte av en allt större efterfrågan när det gällde bokningar av stugor och mindre hus, både på sommaren och vinterhalvåret. Deras lösning var då att bygga attefallshus med oss!

Lillhärdals Camping utmaning var att de hade för få stugor att hyra ut så de bestämde sig för att investera i fler hus för uthyrning på campingen. För att husen skulle kunna komma på plats så fort som möjligt föll valet på Husverket och 6 stycken nyckelfärdiga attefallshus beställdes. Attefallshusen levererades nyckelfärdiga i olika omgångar så fort de var klara i fabriken vilket gjorde att processen blev kort och att de första kunderna kunde checka in så snabbt som möjligt.

Skulle ni vilja prova på att bo i ett av våra hus? Varför inte boka in dig och dina vänner på en fiske- eller skoterhelg på Lillhärdals Camping? Här hittar du mer information och kontaktuppgifter: www.lillhardalscamping.se/

Visa alla attefallshus

skapad:28 december, 2019

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)