Leverans av ett flertal attefallshus till förening!

Vi levererar hus till väldigt många bostadsrättsföreningar. Står ni inför utveckling och ska investera i era fastigheter eller har tankar om att få in mer intäkter? Kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen.

Husen ni ser i bild är de första husen som beställts och levererats till en bostadsrättsförening i Stockholm. Alla våra attefallshus är anpassade för permanentboende vilket gör det till ett optimalt för mindre hus i en bostadsrättsförening. Jämfört mot en vanlig lägenhet blir friheten mycket större med ett attefallshus och framförallt känslan av att bostaden är större än vad den egentligen är. Har er förening mark som kan nyttjas på ett bättre sätt än vad den gör idag? Ett smart sätt att få föreningen att växa och därmed öka de löpande intäkterna är att då investera i attefallshus. Hör av er så kan vi berätta mer!

Publicerad:28 december, 2019

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se