Konstruktionsritningar

Förbered din bygglovsansökan eller bygganmälan smidigt med våra tjänster där vi upprättar ritningar som kommunen kräver inför ett startbesked, inklusive konstruktionsritningar. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vad är en konstruktionsritning?

En konstruktionsritning visar hur specifika delar av ett hus är konstruerade. Den innehåller detaljerade anvisningar om hur olika konstruktionskomponenter ska byggas, inklusive material, dimensioner och placering. Dessa ritningar är nödvändiga för att säkerställa att byggnaden är säker och uppfyller de tekniska kraven.

 

När behövs kontruktionsritningar?

Konstruktionsritningar utgör en väsentlig del av de flesta bygglovsansökningar och kan krävas vid till exempel nybyggnation och tillbyggnad eller ombyggnad tillsammans med övriga bygglovsritningar. Kommunens byggnadsnämnd använder konstruktionsritningar för att bedöma om din byggnadskonstruktion är i enlighet med alla byggregler och säkerhetsstandarder.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är här för att underlätta för dig genom att upprätta detaljerade och anpassade konstruktionsritningar. Våra ritningar är skräddarsydda för platsen där ditt hus ska byggas och tar hänsyn till de specifika kraven som gäller, inklusive eventuell snözon.

 

Behöver du snabb leverans? Det är inget problem för oss. Om du meddelar oss vid din beställning kan vi prioritera ditt projekt och leverera konstruktionsritningar inom några få dagar.

 

Tveka inte att kontakta oss idag för mer information om hur våra tjänster kan vara till hjälp för ditt byggprojekt!

skapad:29 augusti, 2023

Beställ ett hus idag och få 60-80 000kr i tillval


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under Maj månad bjuder vi på: Golvvärme i badrum, Designkommod, Spegelskåp, Duschväggar, Kvalitativ invändig träpanel från Norrland till ett värde av ca 60 – 80 000kr beroende på storlek av hus.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)