Oroliga tider? Hos oss är din betalning försäkrad via Garbo!

Vi erbjuder en genomtänkt helhetslösning och med vår exklusiva förskottsgaranti från Gar-bo försäkringar, ger vi dig tryggheten att förverkliga dina husdrömmar på ett säkert sätt.

I år är vi inne på vårt 9:e år där vi har haft nöjet att skapa hundratals personliga och vackra hem åt våra kunder att trivas i. En anledning till vår starka tillväxt under dessa år är att vi har kunnat erbjuda ett smidigt och tryggt helhetsåtagande till våra kunder. Därtill har ett brett utbud av husmodeller, nästintill obehindrat med anpassningar och ett omfattande sortiment av extra tillval gett våra kunder möjlighet att själva vara delaktig att skapa sitt drömhus.

 

Kanske är du intresserad av att påbörja ett husprojekt, men känner viss oro inför den nuvarande marknadssituationen. Vi förstår detta och kan nu erbjuda vår förskottsgaranti via Garbo försäkringar som är en exklusiv trygghetslösning för att du ska våga förverkliga din dröm utan risk. Med förskottsgarantin kan du vara säker på att du aldrig kommer att förlora något av dina inbetalade belopp. Vid tecknande av ditt avtal så tar vi fram ett försäkringsbevis utfärdat av Gar-bo försäkringar som gäller fram till att huset är levererat. Det innebär om företaget skulle hamna i obestånd är försäkringbolaget garant för alla inbetalda pengar mot dig som kund. Detta är bland det tryggaste skyddet i marknaden och därför har vi tagit fram denna försäkring i samarbete med Gar-bo försäkringar som ger en extra trygghet.

Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar på ett tryggt och säkert sätt. Kontakta oss idag för att komma i gång!

skapad:30 augusti, 2023

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)