Husverket lanserar nu äntligen sin nya serie av arkitektritade exklusiva fritidshus!

Husverket har nu tagit fram en helt ny husserie av exklusiva fritidshus från 45 till 100 kvm. Husverkets egna arkitekter och designers har inte sparat på krutet och tanken har varit att alla ska kunna hitt.....

Husverket har nu tagit fram en helt ny husserie av exklusiva fritidshus från 45 till 100 kvm. Husverkets egna arkitekter och designers har inte sparat på krutet och tanken har varit att alla ska kunna hitta en modell och ett utförande som matchar alla tänkbara behov och önskemål som man ha på ett fritidshus.

Det finns allt från en modern klassisk stil, till en arkitektur som ska kunna möta fjäll- eller skärgårdslandskap. Är man intresserad av ett mer ”ladhusinspirerat” formspråk så kan samtliga modeller beställas utan takfot och med stora raka fönsterpartier.

Självklart kan samtliga hus även nyttjas som en permanentbostad beroende på vilken planlösning som väljs. Gå gärna in på www.husverket.se för att titta på vårt breda sortiment av fritidshus och ta del av vårt kampanjerbjudande under februari. Läs mer om detta på vår hemsida.

skapad:23 februari, 2021

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)