Vi tillverkar attefallshus och fritidshus i egna fabriker!

Vi på Husverket producerar våra attefallshus, fritidshus, gäststugor och fjällstugor i vår egen husfabrik. För våra kunder medför det ett stort antal fördelar. Vi har möjligheten att producera arkitektritade attefallshus och fritidshus året om och påverkas inte av yttre faktorer som väderomväxlingar, som annars kraftigt kan försena husbyggen.

Vi kan erbjuda våra kunder förutsägbarhet och trygghet eftersom vi själva ansvarar för produktionen av våra attefallshus och fritidshus. Vi kan hålla överenskomna tidsplaner och leveranser och riskerar sällan oförutsedda förseningar på grund av leverantörer. Eftersom vi äger vår egen husfabrik kan vi erbjuda våra kunder friheten att själva utforma sina attefallshus och fritidshus med hjälp av någon av våra skickliga arkitekter. Du kan enkelt vara med och påverka hur du vill att ditt hus ska se ut.

Våra arkitekter ritar ditt nya attefallshus eller fritidshus efter dina önskemål. Att vi driver vår egen husfabrik gör arbetet kostnadseffektivt. Det blir oftare billigare att bygga i fabrik än att bygga på plats. Att vi äger produktionen ger oss också möjligheten att ge dig ett fast pris på våra attefallshus och fritidshus vilket innebär att du som kund inte riskerar några oförutsedda kostnader på huset.

Husverket har kontroll över hela produktionsledet och kan därför säkerställa hög kvalitet samt hög standard på våra egenritade eller ditt arkitektritade attefallshus eller fritidshus.

Mindre kostnader kan tillkomma beroende på förutsättningar på tomt och kommunens beslut.

Kontakta oss idag för med information!

Publicerad:9 juli, 2021

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se