Vi är en husleverantör med en stark framtidsvision!

Vilket är ert drömhus projekt? Ett fjällhus mitt i skidbacken, ett sommarhus i skärgården, eller varför inte en egendesignad friggebod med bastu och relaxavdelning? Företagare eller markägare med exploateringsplaner, kanske funderar ni på att paketera färdigexploaterade tomter med arkitektritade fritidshus eller permanentbostadshus?

Husverket är en helhetsleverantör av hus i alla dess former. Vår vision är att vara det självklara valet som tar husbranschen till nästa nivå!
 
Vi vill kunna inspirera dig och visualisera dina husdrömmar med hjälp av den senaste tekniken. Vår målsättning är att underlätta hela byggprocessen och skapa en trygghet gällande kostnader och ett totalansvar för ert kommande byggprojekt.
 
Du ska själv kunna vara delaktig i skapandet av ditt drömhus. Med oss får du exempelvis möjlighet att testa olika placeringar på din tomt samt att bygga ditt hus i vår tjänst bygg online. En färdig offert med leveransbeskrivning, ritningar och bilder laddar ni sedan enkelt ner direkt från vår hemsida.
 
Vi kan erbjuda våra nyckelfärdiga husmoduler till konkurrenskraftiga priser och ett kvalitetssäkrat helhetskoncept. Detta kan vi göra tack vare vår specialistkompetens inom alla led samt ett eget ägarskap av både fabrik och produktion. Vi tar ansvar för hela processen.
 
Vårt kundsegment sträcker sig från privatpersoner och företag till markägare och exploatörer. När vi väl har skrivit ett köpeavtal erbjuder vi en totalentreprenad där allt från bygglovsansökan till slutkontroll av ditt nya hus ingår.
 
Allt detta kan bli verklighet. Låt Husverket hjälpa dig, vi kommer inte att göra dig besviken!
 
Attefallshus, fritidshus, friggebod

skapad:27 februari, 2020

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)