Går det att leverera fritidshus till en Ö?

Ja, det har vi gjort tidigare! Det beror förstås på vart ön ligger någonstans. Våra färdiga husmoduler lastas på en färja tillsammans med trailer och lyftkran som åker ut till respektive ö. Vi kör vidare med lastbil på ön och lyfter modulen på plats med hjälp av en mobilkran.

Det går även att leverera till öar utan vägar men som går att nås från vattnet. Färjan klarar av 1,5 meters djup och kommer ofta väldigt nära ön för att kunna lägga till. Med mobilkran som följer med på färjan kan man lyfta upp emot 50 meter. Vi kan även leverera delar av huset med helikopter och färdigställa huset på plats. Kostnaderna för sjöleveranser varierar ganska mycket beroende på vart ön ligger, om tomten går att nås från sjön, omlastning, väglag mm. Oftast är det fortfarande en god besparing jämfört med ett platsbyggt fritidshus. Kontakta oss så tittar vi på vilket alternativ som skulle passa bäst för er!

skapad:28 december, 2019

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)