Drömmen blev sann! – Ett fritidshus på 70 kvm med sjöutsikt!

I december levererades ett fantastiskt hus till en magisk tomt. Om detta hus kommer vi göra ett längre reportage om inom kort så håll utkik! Visste du att vi har större fritidshus också? Vi har levererat m.....

I december levererades ett fantastiskt hus till en magisk tomt. Om detta hus kommer vi göra ett längre reportage om inom kort så håll utkik!

Visste du att vi har större fritidshus också? Vi har levererat många fritidshus hus runt om i Sverige och har tidigare anpassat dem efter kundens egna behov. I början av 2020 lanseras vår nya kollektion av både 30m²  attefallshus, fritidshus och villor med flertalet planlösnings-alternativ. Precis som tidigare hus bygger vi  även dessa i våra egna fabriker. Skillnaden är att vi för de större husen bygger ihop två eller flera moduler på tomten. Detta byggnadssätt är både klimatsmart och säkerställer att huset inte utsätts för fukt eller andra yttre faktorer som lätt kan hända vid ett platsbygge utomhus. Tveka inte att kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi bygger våra hus och svara på era frågor. Vi kommer även gärna med råd för hur ni ska kunna realisera era husdrömmar på bästa sätt. Det ska vara enkelt och tryggt att bygga hus med oss på Husverket!

Visa alla fritidshus

skapad:28 december, 2019

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)