Vill du bo i ditt fritidshus året runt?

Ett fritidshus kan vara ett hus, en fjällstuga eller ett torp på landsbygden. Sådana typer av hus är huvudsakligen utformade efter att bara bo i under vissa perioder. Att bara bo i ett fritidshus under de anpassade perioderna är inga problem. Fler väljer däremot att bosätta sig permanent i sina fritidshus. Där uppkommer det flera saker att tänka på.

Husverkets standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Dessutom har alla våra fritidshus året-runt-standard med välisolerade väggar, tak och golv samt 3-glas fönster.

För respektive fritidshus så har vi flera planlösningar att välja mellan. Om ni planerar att flytta ut permanent till ert fritidshus så har vi planlösningar som klarar kraven för permanentbostad och uppfyller tillgänglighet och handikappanpassning.

Det modernaste och mest miljövänliga sättet att värma upp sitt fritidshus på idag är med luft/luftvärmepump. Många moderna luft/luftvärmepumpar klarar låga minusgrader och är energieffektiva. Husverket har detta som tillval och rekommenderbar detta alternativ både som värmekälla och för en behagligare och svalare temperatur inomhus under varma sommarmånader.

Kontakta oss så kan vi ge mer tips och råd på hur ni ska tänka om ni vill använda fritidshuset som en permanentbostad.

Klicka här för att visa fritidshus!

 

skapad:13 februari, 2020

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)