År 2021

I en tid präglad av utmaningar och digital transformation har Husverket inte bara överlevt, utan också blomstrat. Året 2021 markerar inte bara en imponerande tillväxt och stärkning av vårt team, utan också en framgångsrik implementering av avancerade digitala processer. Vi har inte bara anpassat oss till förändringarna, vi har också tagit initiativ för att överträffa förväntningarna

Året 2021 blev en resa genom fortsatta corona-restriktioner, men för Husverket innebar det inte bara överlevnad utan också en imponerande tillväxt. Vi välkomnade 10 nya talanger till vårt team och stärkte därigenom alla aspekter av vår organisation.

 

I en tid av förändring har vi inte bara anpassat oss, utan också överträffat förväntningarna. Året präglades av en digital revolution där vi inte bara utvecklade utan också implementerade avancerade digitala processer. Vårt nya affärssystem knyter ihop alla delar av vår organisation och inkluderar ett egenkontrollsystem för att säkerställa att varje detalj i byggprocessen är i perfekt ordning. Resultatet? En ökad trygghet för våra kunder, som nu får automatisk återkoppling genom varje steg av processen. Och detta är bara början – vi fortsätter att bygga ut och finslipa vårt system för att leverera ännu bättre resultat.

 

Under det tredje kvartalet tog vi ett stort steg framåt genom att flytta in i våra nyrenoverade och toppmoderna lokaler i Farsta centrum. Detta nya huvudkontor erbjuder inte bara ett större kontorslandskap utan också flera konferens- och mötesrum samt ett imponerande showroom. Vi har investerat i vår arbetsmiljö och skapat en miljö där kreativitet och innovation blomstrar. För våra kunder innebär detta ökade möjligheter att besöka oss och uppleva våra visningshus på plats.

 

 

2021 har varit ett år av utmaningar, och de stigande råvarupriserna har påverkat oss liksom många andra. Men vi har stått starka och tagit tuffa beslut när det krävts, vilket har resulterat i en fördubbling av antalet unika husförsäljningar. Vi har höjt våra huspriser för att möta marknadens realiteter, men vår starka och stabila försäljning visar att våra kunder värdesätter kvalitet och innovation.

 

Vår närvaro på nätet har varit starkare än någonsin, och vi fortsätter att vara ledande när det gäller visningar av attefallshus online. Vårt engagemang för att möta den ökande efterfrågan har lett till samarbeten med modulhusfabriker i Estland och Borlänge, vilket säkerställer att vi kan fortsätta leverera högkvalitativa hus till våra kunder.

 

Husverket står starkt i slutet av 2021, redo att fortsätta vår resa mot innovation, tillväxt och överlägsen kundservice. Vi ser fram emot ett ännu mer framgångsrikt 2022 och är tacksamma för våra kunders fortsatta stöd och förtroende.

skapad:29 augusti, 2023

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Årets bästa sommardeal!


Beställ ett hus idag och få 10% rabatt på hela huspriset!


Vid köp av ett Attefallshus eller Fritidshus under juni månad tillsammans med ett entreprenadspaket får du hela 10% rabatt på huspriset!

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)