År 2020

Husverket går in i 2021 med full kraft och spännande förnyelser. Vi introducerar en nya kollektion av attefallshus, designade enligt de nya reglerna med utökad storlek upp till 30m2, en förbättringar hemsida, innovativ "Bygg online"-funktion, och en ökad satsning på större fritidshus, tar vi sikte på att fortsätta vara ledande inom nyckelfärdiga fritidshus.

Året präglas av spännande förnyelser hos oss på Husverket. Vi är glada att meddela lanseringen av en helt ny kollektion av attefallshus, utformad i enlighet med de nya reglerna som ökar storleken till 30m2. Denna utveckling markerar inte bara vårt engagemang för innovation utan introducerar också ett nytt affärsområde inom exploatering inom koncernen.

 

Tidigt under året presenterades vår nya hemsida, komplett med en avancerad ”Bygg online”-funktion som möjliggör att kunder genererar en offert direkt efter att de har skapat sitt huskoncept på hemsidan. Samtidigt inleddes arbetet med att effektivisera och digitalisera vårt affärssystem. Resultatet har varit snabbare återkoppling till kunder, inklusive offerter och avtalshandlingar. Denna implementering inte bara säkerställde en snabbare och mer effektiv säljprocess utan förbättrade också tryggheten och helhetsupplevelsen för våra kunder.

 

Våra arkitekter har arbetat flitigt för att ta fram ett flertal designade attefallshus, som släpptes efter de nya lagändringarna som nu tillåter att attefallshus på upp till 30 m2 får byggas på en redan bebyggd fastighet. Efter att ha fått upprepade önskemål om möjligheten att köpa husritningar inför bygglov, lanserade vi dessutom våra ritningspaket. Dessa paket riktar sig främst till kunder som vill driva kommunprocessen själva och bygga huset antingen på egen hand eller med hjälp av egna hantverkare.

 

Med en ökad efterfrågan på lite större fritidshus svarade vi på marknadens behov genom att introducera en helt ny serie större fritidshus, med storlekar upp till 100 kvm och ett brett utbud av planlösningar, lanserade under hösten.

 

 

 

Som en del av vår expansionsstrategi har vi även tagit steget in i exploateringsområdet inom koncernen. Vi paketerar tomter och fritidshus i områden som Falun, Vemdalen, Norrtälje, Gotland och andra fritidshusdestinationer. Denna satsning är ett spännande kapitel i vår historia och markerar vår strävan att erbjuda kunderna en helhetslösning inom hus och boende.

skapad:29 augusti, 2023

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)