Behöver ni anpassade modullösningar?

Är ni i behov av skräddarsydda modullösningar för ert kommande bostads- eller exploateringsprojekt? Då är vi den rätta aktören för er.

Vi på Husverket är experter på hus i nyckelfärdiga moduler som kan anpassas efter era önskemål. Oavsett om det gäller parhuslängor, designade fritidshus eller andra typer av koncepthus så kan vi skapa dessa med vårt modulsystem.

Vi har en stor produktionskapacitet i våra två helägda fabriker och har även egna konstruktörer och arkitekter som arbetar tätt tillsammans med vårt produktionsteam på över 100 medarbetare. Detta gör oss till en smidig samarbetspartner som kan erbjuda klimatsmarta och snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att ni kan få era projekt klara i tid. Vi tar ett helhetsansvar vilket gör att ni kan luta er tillbaka.

Tomtägare eller markägare se hit!

Vill du göra en bra affär? Äger du en attraktiv tomt som du skulle vilja sälja men saknar tid, kunskap eller de pengar som krävs för att genomföra projektet? Det enda du behöver göra är att kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett affärsförslag som blir attraktivt för oss båda. Vi tar sedan huvudansvaret där vi projekterar, bygger och säljer fastigheten. Så här går det till:

  • Du skickar en förfrågan till oss där du redogör för vad du vill göra, vilken adress det gäller samt övriga beskrivningar som vi behöver känna till.
  • Efter påskrivet avtal sköter vi all hantering av ansökningar till kommunen och andra myndigheter som exempelvis bygglov.
  • Vid behov av kompletterande information återkommer vi till dig med frågor.
  • När bygglov är beviljat och vi erhåller startbesked påbörjas byggnadsprocessen. Vi sköter hela byggprocessen och ser till att fastigheten färdigställs i enlighet med bygglovet. Vi projekterar, bygger och säljer därefter fastigheten.
  • Vi gör en noggrann analys och ser över huruvida detta är ett upplägg som vi har möjlighet att gå vidare med.
  • Avslutningsvis sker en slutkontroll och affären stängs därefter vid godkänd besiktning.
  • Om projektet är genomförbart och båda parter finner det attraktivt ingår vi ett avtal.

Vi förenklar processen för er!

Husverket äger och kontrollerar hela kedjan från det att huset produceras i våra egna fabriker tills dess att det nyckelfärdiga huset är på plats. Vi har egna konstruktörer, arkitekter och därtill en försäljningsorganisation med bred kompetens gällande hela bygglovsprocessen till ert förfogande. Vi tillhandahåller även en digitaliserad och unik marknadsplattform med över 100 000 unika besökare varje månad. Allt för att göra processen så smidig som möjligt för er.

Vi har lång erfarenhet av branschen och har byggt upp ett starkt nätverk av certifierade entreprenör partners vilket innebär att vi kan erbjuda en totalentreprenad i stort sett hela Sverige.

Med vårt helhetskoncept kan vi förenkla processen oavsett vad ni önskar göra med er tomt eller ert markområde. Vi är därför en unik samarbetspartner som kan erbjuda en totallösning från exploatering av mark till att paketera ett tomtområde med husmodeller som anpassas och designas specifikt efter områdets miljö. Genom våra samarbeten med mäklarbyråer kan vi sedan marknadsföra ert objekt och garantera en stor exponeringseffekt.

Kontakta oss redan idag och berätta om just dina idéer och planer så försöker vi hitta ett intressant upplägg för båda parter.

Ska du exploatera din mark och söker en partner?

Är ni ett företag eller en privat aktör som behöver en partner för exploatering av tomter eller mark? Kanske gäller det ett fritidshusområde eller så behöver ni hjälp med att paketera redan färdigexploaterade tomter med attraktivt designade fritidshus? Vi skräddarsyr arbetet efter era behov.

Med vår kompetens till er förfogan kan vi på Husverket leverera en intressant presentation och paketering av marken när det väl är dags att sälja. Vi har tagit fram ett färdigt koncept för just denna typ av affär och vill gärna bli er samarbetspartner.

Vi har även etablerade kontakter med mäklare runt om i Sverige som ser till att bästa möjliga försäljningspris kan tas ut.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om våra färdiga avtalsförslag där alla blir vinnare.

Fördelar med att bygga hus i moduler

Vad är egentligen skillnaden mellan att bygga i nyckelfärdiga moduler jämfört med det traditionella sättet där man platsbygger sitt hus?

Fördelarna är många.

 

Snabb och smidig leverans.

Lägre produktionskostnad jämfört med platsbyggda hus.

Säker byggprocess. Vi bygger våra husmoduler i varma, torra fabriker och slipper således väderpåverkan. För ett platsbyggt hus är risken stor att huset blir utsatt för nederbörd, något som innebär att fukt kan komma att byggas in i konstruktionen.

Ett klimatsmart sätt att bygga hus på. Då all produktion av det nyckelfärdiga huset sker i våra egna fabriker så krävs det endast en transport för att få det nyckelfärdiga huset på plats. Vid traditionella husbyggen krävs det många transporter av såväl hantverkare som material innan huset är färdigbyggt och på plats.

Enkel montering. Själva monteringen sker normalt sett på endast en arbetsdag. Vid större hus med fler moduler kan det tillkomma ett par dagar innan huset är helt färdigmonterat.

Läs mer

Produktion och kapacitet

Vi äger idag tre fabriker inom koncernen som enbart producerar hus till oss på Husverket.

Vår produktionskapacitet uppgår till över 30 hus i månaden och kan snabbt växlas upp vid behov av ökad produktion, exempelvis under högsäsong. Vi har haft förmånen att själva bygga upp fabrikerna från grunden och på så sätt fått den struktur och kvalitetssäkring som vi själva kräver. Detta genomsyras i alla beslut från val av material till väl inarbetade rutiner för egenkontroller och dokumentation på varje hus som lämnar våra fabriker. Vi tar ansvar för hela produktionskedjan.

Vi på Husverket är väldigt stolta över vår produktion och våra montörer som tillsammans besitter en hög kompetens och yrkeskunskap.

Vill ni se magin hända med era egna ögon kan vi anordna en trevlig tripp till Kaunas i Litauen där ni får besöka fabriken där ert hus produceras.

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se