Husleverans

Dagen har kommit, huset levereras! Våra snickare börjar dagen med att komma ut på plats och presentera sig för er samt berättar om dagens agenda. Snickarna kontrollerar husgrunden en sista gång samt framkomligheten för transport och leverans. Kranbolaget etablerar sig inför lyftet, vid omlastning så sker detta på förvald och lämplig plats i nära anslutning till fastigheten. Transport anländer till platsen och ställer upp sig på anvisad plats där en okulär kontroll görs av huset. Snickarna kontrollerar även att lyftutrustningen är korrekt monterad innan huset lyfts på plats på grunden. Därefter görs en in- och utvändig kontroll. En tid bestäms för slutkontroll och sedan sätter snickarna i gång sitt jobb med att färdigställa huset. När snickarna är färdiga så genomförs slutkontrollen tillsammans med er och slutkontrollen signeras och eventuella punkter som behöver åtgärdas noteras. Tidigast dagen efter eller vanligtvis inom en vecka från husleveransen utför elektriker och rörmokare sina påkopplingar. Alla egenkontroller samlas in av er projektledare och lämnas över till er handläggare för ansökan om slutbesked.

Viktiga detaljer att tänka på

  • Under leveransdagen är det mycket som händer och många moment som ska synkroniseras. Våra snickare är fokuserade på att lyfta huset på plats och färdigställa huset så snabbt som möjligt. Därav har de sällan tid för dialoger mer än en genomgång på morgonen och om det bestäms att en slutkontroll ska ske under eftermiddagen så görs den tillsammans med den arbetsledande snickaren. Om det är frågor och funderingar som dyker upp under dagen så är det er projektledare som ni ska kontakta.

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig att komma i kontakt med oss. Skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig för att besvara dina frågor och funderingar.

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)

Påsk Kampanj

Vid Vid beställning av valfritt Attefallshus eller Fritidshus under april månad bjuder vi på 30% på alla tillval i huset!.

Jag vill gladeligen ta del av detta erbjudande! (intresseanmälan är inte bindande)