Hus 54: Arkitektoniskt mästerverk Kampanjpris

4.5 av 5
15
5.35 x 2.8m x 2.9m
1

Denna bostad genomsyras av en exklusiv atmosfär och noggrant utvalda material, där varje kvadratmeter bär på en känsla av påkostad elegans. Med imponerande 300 kvadratmeter boarea och en total byggnadsarea på 450 kvadratmeter representerar detta hem ett verkligt mästerverk. Våra arkitekter har vågat tänka utanför ramarna och utmana konventionell arkitektur.

Husets betongstomme inte bara fungerar som en robust struktur utan utgör även en integrerad del av den inre designen. Golven behåller betongens autentiska finish och skapar en unik atmosfär. Stora Schüco-partier bidrar till en modern och lyxig minimalistisk känsla samtidigt som de släpper in rikligt med naturligt ljus i varje rum. Materialval som betong, ekpaneler och italiensk sten bildar en enhetlig röd tråd genom hela hemmet. En exklusiv trappa i massiv ek skapar kontrast och tillför en touch av lyx till betongens strama karaktär.

Detta är mer än bara ett hus; det är en konstnärlig skapelse där varje detalj har noggrant övervägts. Karmlösa innerdörrar smälter diskret in i väggarna, och varje möbel, kök och garderob är skräddarsydd för att passa perfekt in i den unika designen. Höjdpunkten är den generösa spa- och relaxavdelningen, komplett med bastu och bubbelpool, där italienskt kakel skapar en oas av avkoppling och lyx. Vardagsrummet utmärks av generös rymd och en takhöjd som sträcker sig upp till andra våningen. En elegant nisch har integrerats i rummet, och för att öka mysfaktorn under vintern finns en öppen spis tillgänglig.

En välplanerad och optimal utemiljö förstärker känslan av en lyxresort. En stor uteplats omfamnar en centralt placerad pool, där gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut under sommarmånaderna genom skjutdörrspartier. Detta skapar en sömlös övergång mellan de eleganta inomhusutrymmena och den förträffliga utomhusmiljön, vilket ger en optimal semesterkänsla hemma. Utöver den imponerande uteplatsen med pool kommer även en omfattande takterrass på 150 kvadratmeter med pergola och flera balkonger om cirka 90 kvadratmeter att ingå i projektet.

I detta projekt har varje detalj skapats för att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Inget projekt är för stort eller för litet för oss, och detta är bara ett exempel på vårt åtagande att skapa extraordinära hem

Skicka intresseanmälan
Prata med våra husexperter
william victor
Skicka intresseanmälan
Planlösning 1
Planlösning 2

Standard

Standard
Klimatskal Byggsats Stomme 547 900 kr
Nyckelfärdig 863 900 kr
Ritningar 13 995 kr
15
5.35 x 2.8m x 2.9m

Planlösning 2

Planlösning 2
Klimatskal Byggsats Stomme 547 900 kr
Nyckelfärdig 830 900 kr
Ritningar 13 995 kr
30m² + 6.78m² loft
7.69m x 3.9m x 3.85m
1

Går du i hustankar? Låt våra erfarna projektledande säljare hjälpa er vidare med nästa steg och vara ert bollplank!

Kundomdömen

Kundnöjdhet
78.7%
Avslutade projekt
78.7%
Score
78.7%
Alexander ”The Mauler”

Alexander ”The Mauler”

Stockholm

5/5

Svenska MMA-proffset Alexander "The Mauler" Gustafsson byggde sitt attefallshus med Husverket.

Björn

Björn

Spånga, Stockholm

5/5

Vi är väldigt nöjda med vårt nya attefallshus, det gick mycket snabbt och effektivt att beställa huset och få...

Conny

Conny

Bålsta, Håbo

5/5

Det som var bäst med Husverket var att efter att huset stod på plats så kunde man ringa till Husverket och få...

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se