Hus 14: Exklusiv funkisvilla Kampanjpris

4.5 av 5
15
5.35 x 2.8m x 2.9m
1

Ett av våra tidigare projekt, ett unikt och välplanerat arkitektritat hus, vars design smälter samman funktionalitet och exklusivitet på ett imponerande sätt. Genomtänkta detaljer och noggrant valda material skapar en harmonisk helhet som genomsyrar varje hörn av detta extraordinära hem. Huset framträder en oas för avkoppling och välbefinnande, med en dedikerad relaxavdelning som tar lyxen till en ny nivå. På denna avdelning förenas en rymlig jacuzzi, en välgörande bastu och en avkopplande relaxyta. Det italienska kaklet som pryder spat ger en känsla av sofistikation och förhöjer upplevelsen. Varje detalj har blivit vald, inklusive inbyggda nischer för produkter och ett integrerat högtalarsystem i taket, vilket ytterligare förhöjer atmosfären.

 

Interiören präglas av ljusa färgval med stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Det platsbyggda köket i sobert vitt blir en central punkt i hemmet, medan klinkergolvet i entrén ger en välkomnande och praktisk yta. En generös takhöjd på 6 meter och en platsbyggd trappa i massiv ek med glasräcken förbinder elegant de två våningsplanen, vilket skapar en känsla av rymd utan att kompromissa med designen. Husets exteriös präglas av en minimalistisk design med raka linjer och en vit putsad fasad som kompletteras av trädetaljer. De svarta fönsterkarmarna skapar en diskret kontrast och förstärker det moderna uttrycket. Utemiljön är välplanerad och bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Den omfattar en rymlig uteplats som ramar in en pool, ett praktiskt utekök, en charmig pergola, ett garage och ett förtjusande attefallshus.

 

En stor balkong på övervåningen erbjuder en panoramautsikt över poolområdet och ger plats åt en loungegrupp och solbäddar. Detta utrymme blir en förlängning av det inre och möjliggör avkoppling med stil, medan utsikten mot trädgården förhöjer upplevelsen av harmoni och lugn.

Skicka intresseanmälan
Prata med våra husexperter
william victor
Skicka intresseanmälan
Planlösning 1
Planlösning 2

Standard

Standard
Klimatskal Byggsats Stomme 547 900 kr
Nyckelfärdig 863 900 kr
Ritningar 13 995 kr
15
5.35 x 2.8m x 2.9m

Planlösning 2

Planlösning 2
Klimatskal Byggsats Stomme 547 900 kr
Nyckelfärdig 830 900 kr
Ritningar 13 995 kr
30m² + 6.78m² loft
7.69m x 3.9m x 3.85m
1

Går du i hustankar? Låt våra erfarna projektledande säljare hjälpa er vidare med nästa steg och vara ert bollplank!

Kundomdömen

Kundnöjdhet
78.7%
Avslutade projekt
78.7%
Score
78.7%
Alexander ”The Mauler”

Alexander ”The Mauler”

Stockholm

5/5

Svenska MMA-proffset Alexander "The Mauler" Gustafsson byggde sitt attefallshus med Husverket.

Björn

Björn

Spånga, Stockholm

5/5

Vi är väldigt nöjda med vårt nya attefallshus, det gick mycket snabbt och effektivt att beställa huset och få...

Conny

Conny

Bålsta, Håbo

5/5

Det som var bäst med Husverket var att efter att huset stod på plats så kunde man ringa till Husverket och få...

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se