Vi blir husverket!

Attefallsverket & Fritidsvillan har slagit ihop sina affärsområden inom koncernen gällande försäljning av nyckelfärdiga attefallshus och fritidshus. Vi blir nu ett, under namnet Husverket.se.

Attefallsverket har under tre års tid fördubblat omsättningen varje år genom försäljning av nyckelfärdiga Attefallshus och har idag den ledande rollen på marknaden inom det segmentet.

Vår vision är nu att på samma sätt som för våra Attefallshus, effektivisera, förenkla, tillgängliggöra fritidshus och små hus på den svenska husmarknaden på en och samma digital plattform.

I samband med denna hopslagning lanseras även flertalet större husmodeller upp till 100 kvm som kommer att presenteras på den nya plattformen. En helt ny funktion ”Bygg online” kommer ge er möjlighet att designa och visualisera ert nya drömhus i realtid. Med endast ett klick får ni ut en offert med fullständig information och underlag för att kunna ta ett beslut och komma vidare med ert husprojekt.

Fritidsvillan som tidigare har fokuserat på fritidshusmarknaden kommer från och med 2020 i huvudsak bli ett renodlat projekt och exploateringsbolag i koncernen Stern Properties. Samtliga exploateringsobjekt kommer även dessa att marknadsföras och erbjudas till försäljning via husverket.se 

Klicka här och börja skapa ditt drömboende redan nu husverket.se/bygg-online/

 

Publicerad:5 mars, 2020

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.