New! Secondary house with basement

Har du länge letat efter en leverantör som kan leverera nyckelfärdiga attefallshus med källarvåning men inte lyckats hitta en trygg och seriös aktör?

Vi är marknadsledande inom nyckelfärdiga attefallshus och nu har vi äntligen tagit fram en kollektion av attefallshus med källarvåningar. Det finns flera alternativ på planlösningar att välja mellan. Till skillnad från traditionella attefallshus på 30 kvm så har denna modell ytterligare ett våningsplan som grävs ner delvis under marken. På detta sätt möjliggör du 60 kvm BTA och ca 45 kvm boarea på din tomt. Denna byggnad räknas fortfarande endast som en attefallsåtgärd och ligger utanför bestämd total byggnadsyta på din fastighet.

 

Vi har tagit fram tre olika alternativ för att husen ska kunna passa in på de allra flesta tomter. Vissa behöver entré från källaren och ha alla bostadsfunktioner där medan andra behöver få till bostadsfunktionerna på det övre planet och andra behöver gräva ner hela sin källare för att få till det. Kontakta oss så kan vi rådge er angående vilket alternativ som skulle vara mest optimal för just er tomt.

 

Den här attefallslösningen med källare är även anpassad för företag, exploatörer och bostadsutvecklare som upprättar nya bostadsrättsföreningar. I denna bostadslösning kan ytterligare en bostad (på ca 60 kvm i BTA) få plats tillsammans med ett parhus på en och samma tomt. Detta möjliggör till en bättre ekonomi för en förening då fler bostäder kan inkluderas i Bostadsrättsföreningen.

 

Vi kan leverera huset inom hela Sverige med totalentreprenad och totalpriset ligger på omkring 1,7-2 msek med entreprenadpaketet.

 

Du kan läsa mer om våra attefallshus med källare här! 

skapad:23 augusti, 2023

Order a house today and get 60-80 000kr in options


When buying an Attefallshus or Fritidshus during May, we offer: Underfloor heating in bathrooms, Design commode, Mirror cabinet, Shower walls, Quality interior wood paneling from Norrland to a value of about 60 - 80 000kr depending on the size of the house.

I would like to take advantage of this offer (registration of interest is not binding).