KAMPANJ

Fritidshus i skärgårdsmiljö

Rymlig och toppmodernt nyproducerat fritidshus

Fritidshus med allt du kan önska och lite till. Kraven och önskemålen kring ditt eget fritidshus ökar hela tiden och drömmen är för många ett helt nybyggt hus där du är den första som får göra det till ett hem. Huset där du själv skapar stigarna i huset och spikar upp första tavlan utan andra störande hål i väggen. Här kommer minnen skapas och du kommer fantisera om både huset och platsen när du inte är där. Mer info ser du längre ned på sidan
Läs mer
Ort område betäkning typ adress byggnads Bta tomtarea utgångpris status
Norrtälje Gräddö Gräddö 4:34 Villa Fagerviksstigen 13-9, Gräddö, Sverige 81.36m² 1500m² 4 149 000 under försäljning Visa

Nu finns chansen att bli ägare till en tomt och ett toppmodernt fritidshus från Fritidsvillan/ Husverket som verkligen andas skärgård. Huset rymmer 3 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en härligt stor altan att tillbringa ljumna sommarkvällar på.

Fritidshus med allt du kan önska och lite till. Kraven och önskemålen kring ditt eget fritidshus ökar hela tiden och drömmen är för många ett helt nybyggt hus där du är den första som får göra det till ett hem. Huset där du själv skapar stigarna i huset och spikar upp första tavlan utan andra störande hål i väggen. Här kommer minnen skapas och du kommer fantisera om både huset och platsen när du inte är där. I vackra Fagervik på Gräddö i Roslagens skärgård kommer din husdröm att kunna bli sann. En verklig bonus är dessutom här att du kan nyttja huset som åretruntbostad. Huset håller en hög standard och har vattenburen golvvärme. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi er.

VISA BESKRIVNING

Det som ingår i paketeringen är följande:
Tomt, hus och en totalentreprenad.
Även en mycket trevlig altan ingår som standard i denna paketering.

Det som ingår i totalentreprenaden (för detta projekt) är en röjning på tomten, att vi drar fram el, vatten och avlopp till husets placering, vi anlägger en grund samt levererar huset och gör de slutgiltiga inkopplingarna så att ni kan flytta in.
Utöver det fysiska arbetet så sköter vi även den kommunala processen för er, från bygglovsansökan till slutbesked.

Både el, vatten och avlopp är  framdraget till tomtgräns. Där tar vi vid under entreprenaden och anlägger rör + kabel så att huset kan sättas i drift.
Avgiften för detta mot kommun är inkluderad i totalprise

Skicka en intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

    [current_url]

    Anmäl intresse

      Anmäl intresse