KAMPANJ

Fjällhus i fantastiska Klövsjö, Vemdalen etapp 1

Dessa 4 tomter annonserades ut via mäklare under våren 2021. Tomterna var paketerade med en totalentreprenad från Husverket. Ett modernt fjällhus på 95m² för en familj  som vill äga sin egna fjällstuga och tomt. Möjligheten att uppgradera till ett större hus via Husverkets hussortiment gick att göra på förfrågan. Håll utik efter våra pågående och kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag!
Läs mer
Ort område betäkning typ adress byggnads Bta tomtarea utgångpris status
Vemdalen Klövsjö Berga Klövsjö 3:180 Villa Sjöbergs Väg 4, Klövsjö 2021 95m² 1096m2 Slutsålt Såld Visa
Vemdalen Klövsjö Berga Klövsjö 3:74 Villa Sjöbergs Väg 1, Klövsjö 2021 95m² 1207m2 Slutsålt Såld Visa
Vemdalen Klövsjö Berga Klövsjö 3:179 Villa Sjöbergs Väg 3, Klövsjö 2021 95m² 1167m2 Slutsålt Såld Visa
Vemdalen Klövsjö Berga Klövsjö 3:75 Villa Sjöbergs Väg 2, Klövsjö 2021 95m² 1173m2 Slutsålt Såld Visa

Våran första ettapp med hus kom ut under våren 2021 och samtliga hus med tillhörande tomt var sålda inom 1 månad. Nu släpper vi snart ytterliggare ett projekt i eftertraktade Klövsjö, skicka in din intresseanmälan redan idag för att säkerställa ditt fjällhus i Vemdalen! Dessa tomter kommer att annonseras ut via mäklare samt på våran hemsida under sommaren 2021. Tomterna (totalt 4 st) kommer vara paketerat med en totalentreprenad från Fritidsvillan/Husverket. Ett modernt fjällhus på 65m2 för en familj  som vill äga sin egna fjällstuga och tomt. Möjlighet finns att uppgradera till ett större hus via Husverkets hussortiment om så önskas. Kommunalt vatten/avlopp och el kommer att etableras vid tomtgräns och är inräknat i priset. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig när objekten läggs ut!

VISA BESKRIVNING

Det som ingår i paketeringen är följande:
Tomt, hus och en totalentreprenad.
Även en mycket trevlig altan ingår som standard i denna paketering.

Det som ingår i totalentreprenaden (för detta projekt) är en röjning på tomten, att vi drar fram el, vatten och avlopp till husets placering, vi anlägger en grund samt levererar huset och gör de slutgiltiga inkopplingarna så att ni kan flytta in.
Utöver det fysiska arbetet så sköter vi även den kommunala processen för er, från bygglovsansökan till slutbesked.

Både el, vatten och avlopp är  framdraget till tomtgräns. Där tar vi vid under entreprenaden och anlägger rör + kabel så att huset kan sättas i drift.
Avgiften för detta mot kommun är inkluderad i totalpriset.

Skicka en intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan på något utav våra andra projekt så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

    [current_url]





    Anmäl intresse





      Anmäl intresse