Vi söker Hussäljare / Projektledare

Husverket söker Hussäljare/Projektledare

Vill du vara med på vår resa att förändra husbranschen så att den kan möta framtidens medvetna husköpare?

 

Vi är ett expansivt husföretag som ligger i framkant med den senaste tekniken. Vi sätter kundupplevelsen i centrum och ansvarar för hela processen tills att kunden kan flytta in i ett hus som andas både kvalité, design och som har ett fast pris redan från början. Marknaden växer och efterfrågan på våra hus och den helhetslösning som vi erbjuder ökar kraftigt. Vi behöver därför förstärka vårt team i Stockholm med ytterligare en hussäljare.

 

Personen vi söker måste kunna hantera hela vår affärsprocess, vara lyhörd och hjälpa våra kunder att arkitektoniskt utforma sitt drömhus. Du kommer även vara delaktig i bygglovsprocesser och arbeta nära bygg-projektledaren för att säkerställa utlovad leverans ut till vår kund.

 

I ditt dagliga arbete, kommer du att ha kontakt med vårt designteam, konstruktörer och arkitekter som är placerade i våra egna produktionsfabriker i Litauen. Detta innebär att du obehindrat kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska.

 

Tidigare erfarenhet av husförsäljning, arbete som husmäklare eller en liknade roll är meriterande.

Placering är i nya fräscha lokaler i Farsta (Telestaden Stockholm).

 

Vi erbjuder en intressant och utvecklande heltidstjänst med en fast lön + provision och stora karriärmöjligheter för rätt person.

Passar denna profil in på dig? Tycker du att det låter intressant?

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@husverket.se

 

Publicerad:28 december, 2019

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se