Möjlighet att fynda exklusiva attefallshus!

Visningshus 1, Klassisk Panorama KR3.
Attefallshus av modellen Klassisk KR3. Attefallshuset är 30 kvm stort och tillhandahåller även ett trivsamt loft på 11 kvm.
Under trappan till loftet finns en inbyggd garderob. Attefallshuset har en genomgående ljus och tidlös känsla. Hela attefallshuset är utrustat med trä-tarkett golv samt en furupanel på väggarna. På det nedre planet finns sovrum, vardagsrum och kök med tillgång till öppningsbara altandörrar i glas för ett härligt ljusinsläpp. Den smarta planlösningen skapar en öppen och rymlig yta att umgås tillsammans på.
Köket är vitt och erbjuder extra överskåp för bra förvaring, kyl, frys, diskmaskin, diskho och induktionshäll med 2 plattor samt separat luftvärme-ugn. Bänkskiva i laminat, stänkskydd samt en stilren kolfilterfläkt.

Badrummet har vitt kakel och grått klinker och är utrustat med bekvämligheter som dusch, tvättmaskin, designkommod, toalett, handfat, handdukstork samt en varmvattenberedare som rymmer 80 liter. En tillhörande luftvärmepump som minskar uppvärmningskostnader ingår i köpet. Attefallshusets utvändiga design är klassisk med stående panel målad med faluröd slamfärg. Attefallshuset har yale doorman kodlås.

Visningshus 2, Pulpet Panorama PP3.
Attefallshus av modellen Pulpet Panorama PP3. Attefallshuset är 30 kvm stort och byggt i en modern design. Attefallshuset har ett tillhörande halvplan som rymmer ett trevligt sovloft samt en rymlig garderob för rikligt med förvaring. På nedre plan finns kök och allrum som erbjuder en stor social yta att umgås på. Genomgående furupanel på både väggar och tak i alla utrymmen. På kortsidan av attefallshuset finns öppningsbara altandörrar i glas.
Attefallshuset har en genomgående exklusiv känsla.

Det trevliga köket är molngrott och kommer med en bänkskiva i en mörk ton av sten, stänkskydd, diskmaskin, kyl, frys, ugn, diskho samt induktionshäll med två plattor. I badrummet har exklusivt kakel och klinker i grå ton från Norvange använts. Badrummet är utrustat med elburen golvvärme, dusch, designkommod, handfat, vägghängd toalett, handdukstork, tvättmaskin samt en 80 liter stor varmvattenberedare. Attefallshuset har stående panel i färgen tjärvitol samt ett lås från yaledoorman för din säkerhet. Luftvärmepump ingår i köpet.

Publicerad:27 september, 2021

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.