Beställ ditt attefallshus nu och få det levererat till midsommar!

När vill ni få ert attefallshus levererat? Drömmer ni om att kunna äta midsommarlunchen vid bryggkanten? Hur ska man tänka gällande ledtider för kommunprocess, produktion och tills att kommunen lämnar ut slutbesked att attefallshuset får tas i bruk? Vi reder ut det här!

Det kan skilja en hel del från kommun till kommun men vi har en stor kompetens kring hur denna process kan påskyndas. Efter att ett avtal har ingåtts sätter vi igång med att samla in alla uppgifter och skickar in bygganmälan och övriga handlingar som kommunen kräver. Efter att kommunen lämnat ett startbesked  (efter ca 4-8 veckor) så skickar vi in produktionsordern och sedan tar produktionen mellan 8-12 veckor beroende på husmodell. Under produktionstiden förbereder vi alla markarbeten, grund och drar fram anslutning för vatten, avlopp och el. När huset sedan levereras kopplas allt in och samtliga egenkontroller och en komplett kontrollplan skickas in till kommunen för att ett slutbesked ska kunna beviljas. Detta kan också ta några veckor beroende på kommun och hur snabbt egenkontroller från entreprenaden kan upprättas.

Ett gott råd är att processen med bygganmälan sätts igång så snabbt som möjligt för att kunna få leverans när ni önskar. Beslut om detaljer som färger vissa tillval med mera kan tas längre fram i processen innan huset skickas till produktion. Räkna med en total ledtid från 4-6 månader för att vara realistisk. Om attefallshuset ska få invigas till midsommar behöver vi med andra ord starta processen under januari.

Visa alla attefallshus!

Publicerad:13 februari, 2020

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se