Fullt i vår produktion, boka ditt hus i tid till sommaren!

Säkerställ en produktionsplats i vår fabrik och få ditt hus redan till sommaren. Nu är det fullt ös i våra fabriker. Om du vill ha ditt hus till sommaren är det hög tid att kontakta oss så att vi hinner leverera huset i god tid.

Vår erfarenhet från tidigare år är att många köpare önskar beställa sitt hus först när klorofyllet är tillbaka i grässtråna i gräsmattan. Då missar man tyvärr sin chans att få huset till sommaren. Räkna med ca två månaders handläggningstid hos kommunen samt en produktionstid på ca två månader.

Vi märker redan av en stor efterfrågan på våra hus och framför allt på de nya attefallshusen 30m²  som får byggas från och med 1 mars efter en beviljad bygganmälan. Då vi misstänker att många utav er gärna vill få sitt nya attefallshus levererat under sommaren eller hösten så finns möjlighet att förboka ett hus och säkra sin plats i vår produktionslinje. Vi kan då förbereda allt gällande bygganmälan, ritningar och övriga handlingar och skicka in allt den 1 mars (då det som tidigast går att ansöka om en bygganmälan för attefallshus 30m² ). När ni har fått ett startbesked från kommunen påbörjas er produktion av ert nya attefallshus. Om ingen förbokning sker gäller vårt normala kösystem och då kan produktionstiden bli framskjuten trots att startbesked är beviljad. Först till kvarn gäller!

Kontakta oss så berättar vi mer om aktuella leveranstider för ditt önskade attefallshus & fritidshus.

Publicerad:28 december, 2019

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se