Bygga fritidshus eller attefallshus på ö?

Har ni en tomt på en ö och undrar om vi kan leverera ett hus till er?

Beroende på om er tomt går att nå via färja (sjötomt) eller om er tomt är framkomlig med en lastbil så är det möjligt att leverera till er.

Våra färdiga husmoduler lastas på färja tillsammans med trailer och lyftkran som åker ut till respektive ö. Vi kör vidare med lastbil på ön och lyfter modulen på plats med hjälp av mobilkranen. Det går även att leverera till öar utan vägar men som går att nås från sjön. Färjan klarar av 1,5 meters djup och kommer ofta väldigt nära ön för att lägga till. Med mobilkran som följer med på färjan kan man lyfta upp emot 50 meter. Vi kan även leverera delar av huset med helikopter och färdigställa huset på plats. Kostnaderna för sjöleveranser varierar ganska mycket beroende på vart ön ligger, om tomten går att nås från sjön, omlastning, väglag med mera. Oftast är det fortfarande en god besparing jämfört med att platsbygga huset.

Visa alla fritidshus!

Publicerad:13 februari, 2020

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se