Attefallshus för uthyrning

Många av våra kunder bygger ett attefallshus för att tjäna lite extra pengar utan att egentligen göra något.

Oavsett vart i Sverige du bor finns det allt som oftast en trevlig möjlighet att kunna tjäna lite extra pengar på att hyra ut ditt attefallshus. Du kan i de flesta fall få in hyresintäkter på mellan 6 000 – 15 000 kronor i månaden om du hyr ut ditt attefallshus helårsvis. Hyr du ut det veckovis, till exempel via Airbnb, kan intäkterna bli ännu större.

Vill du hyra ut ditt atefallshus är det viktigt att tänka på var på tomten du placerar huset och åt vilket håll de större fönsterpartierna hamnar. Med rätt placering kan din hyresgäst komma och gå som den vill utan att det stör dig och din familj. Du kan också sätta upp ett skyddande plank för att skapa en privat uteplats till din hyresgäst. På Husverket vet vi att alla hus och tomter är unika och att flexibilitet är oerhört viktigt. Därför kan vi alltid hjälpa till med att utforma huset exakt som du vill ha det. Kontakta oss gärna så kan vi ta fram ett förslag efter just era förutsättningar.

Publicerad:28 december, 2019

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Hjälp oss att ge dig en bättre service genom att svara på dessa frågor?

Vart hittade du oss?

Har du en tomt eller fastighet?

Önskad tidsplan?

Finansiering?

Vad ska du använda huset till?

Intresseanmälan misslyckades att skickas! Prova gärna igen eller kontakta oss på: info©husverket.se